30
Nisan
2024
Salı
ŞANLIURFA

Karadağ Ailesi karalar bağladı

İstanbul Esenler’de Tatlı ailesi ile Karadağ ailesi arasında çıkan çatışmada hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e yükseldi. Olaydan sonra hastanede tedavi altına alınan Ahmet Karadağ kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İstanbul’dan karayoluyla cenazesi Şanlıurfa’ya getirilen Ahmet Karadağ için Yusufpaşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Yusufpaşa Camii’nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazına, ’Drej Ali’ lakaplı Ali Yasak ile Karadağ’ın yakınları ve vatandaşlar katıldı. Daha önce Ali ve Hacı Tatlı’nın cenazelerine de katılan Ali Yasak, namaz sonrası bir süre Ahmet Karadağ’ın tabutunu omzuna alarak taşıdı.

Yakınları ve vatandaşlarının omuzlarında Bediüzzaman Mezarlığı’na götürülen Ahmet Karadağ’ın cenazesi burada dualarla toprağa verildi. Bu arada, Şanlıurfa’ya taziye ziyaretleri için gelen Ali Yasak’ın Tatlı ve Karadağ ailelerini barıştırmak için girişimlerde bulunacağı ileri sürüldü.

26 Mart 2005 günü akşam saatlerinde, Esenler Atatürk Caddesi üzerinde Tatlı ve Karadağ aileleri arasında çıkan silahlı çatışmada ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in akrabaları olan Ali Tatlı ve Hacı Tatlı ölürken, Semra Efe, Veysi Tatlı, Halil İbrahim Karadağ, Mehmet Karadağ ve Ahmet Karadağ yaralanmıştı. Hastanede tedavi altına alınan Ahmet Karadağ kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Tatlı ailesinden hayatlarını kaybeden Hacı ve Ali Tatlı 28 Mart günü Şanlıurfa’da toprağa verilmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2005 Çarşamba 14:35:45
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 16:59:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?