5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Karaköprü Adayı oy istedi

Şanlıurfa merkeze bağlı Karaköprü Belde Bağımsız Belediye Başkan Adayı M. Cemil Topal, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Karaköprü Bağımsız Belediye Başkan Adayı M. Cemil Topal, seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarını, Sivil Toplum Örgütlerini, ev ziyaretlerini ve esnaf toplantılarını ara vermeden devam ettiriyor. Karaköprü Bağımsız Belediye Başkan Adayı M. Cemil Topal, seçim çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yerel seçimlerde geri sayım başlarken, seçim çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Çalışmalarımız çerçevesinde tüm halkımızla birebir görüşüyoruz. Halkımız gerçektende bize büyük destek veriyor. Halkımızın desteği bizleri mutlu ediyor, bize güç veriyor. Ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımız bana 'buraya kadar gelmene gerek yok, zaten bizler seni çok biliyor ve iyi tanıyoruz oyumuzu da sana vereceğiz' diyorlar. Bende kendilerini ziyaret etmek, kendileriyle birebir diyalog kurmak ve sorunlarını dinlemek boynumun borcu olduğunu söylüyorum. Göstermiş oldukları bu teveccühten dolayı kendilerine içten teşekkür etmeyi bir borç biliyorum ve teşekkür ediyorum. Cenabı Allah'ın izni ve Karaköprülü hemşehrilerimin desteğiyle Belediye Başkanı seçilirsem ve o şerefli koltuğa oturursam, kapımı tüm halka sonuna kadar açık tutacağıma söz veriyorum. 30 Mart'ta Belde halkıyla istişare ederek birlik beraberlik içerisinde çalışacağım. Verdiğim her sözün, vatandaşa sunduğum her projenin konuştuğum her kelimenin harfiyen arkasında duracağım. Belediye Başkanı seçilirsem TV ekranlarında şov yapmayacağım. Beldeme ve belde halkıma hizmetin en iyisini sunmak için gece gündüz demeden ekibimle birlikte çalışacağım. Daha önce haber bültenlerinde ve TV programlarında belirttim. Hakkımda bazı dedikodular ve iddialar ortaya atılmaktadır. Bu dedikodulara ve iddialara halkımızın inanmamalarını istirham ediyorum. Birleşik Oy pusulasındaki sıram en sonuncu sıradadır.

Vatandaşlarımızdan oy kullanırken pusulanın en sonuncu sırasındaki Mehmet Cemil Topal ismine 'evet' mührünü basmalarını kendilerinden rica ediyorum."
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 10:56:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?