3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Karaköprü trafik ışıklarına kavuştu

KARAKÖPRÜ'DE TRAFİK IŞIKLARI DEVREYE GİRDİ

Şanlıurfa'nın Karaköprü beldesinde trafik ışıklarının devreye girmesiyle trafik akışı rahat ve sağlıklı bir şekilde sağlanmaya başladı.

Karayolları tarafından 5 noktada yapılan trafik ışıkları devreye girdi. AK Parti İl Başkanlığı üyeleri devreye giren trafik ışıklarını yerinde gördü. AK Parti Yatırımları Takip Komisyonu Başkan Ecz. Mehmet Kaya ve üyeler Mehmet Karadağ ile Mehmet Büyükfırat'a yeni yapılan trafik ışıkları merkezlerini gezdiren Karayolları 91. Şube Şefi Tahsin Yılmaz, "Trafik ışıkları, trafiğin yoğun olduğu kavşaklarda trafik akışını düzenleyen, hayatımızı kolaylaştıran ve zaman kazandıran son derece yararlı bir teknoloji ürünüdür. Bu teknoloji ile daha sağlıklı ulaşım sağlanacağı gibi yayalar da rahat bir şekilde yoldan geçebilecekler. Karaköprü Çevik Kuvvet bölgesinden Atatürk Ormanı kavşağına kadar 5 noktada trafik ışıkları kuruldu. Bugün sistem devreye girdi" dedi.

AK Parti Yatırımları Takip Komisyonu Başkan Ecz. Mehmet Kaya ise, "Karaköprü trafik ışıklarını inceledik. 5 noktayı da gezdik. Trafik ışıkları sisteminin devreye girmesi Karaköprülüler için çok olumlu buluyoruz. Karaköprü yolunda çok yoğun trafik yaşanıyor. Trafik ışıkların devreye girmesiyle birlikte Karaköprülüler önemli oranda rahatladılar. Hem sürücüler hem de yayalar tehlikesiz bir şekilde yolları kullanabilecekler" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 12:59:01
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 13:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?