5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Karaköprü'de Çiftçi dönemi

Şanlıurfa merkeze bağlı Karaköprü Belde Belediyesi'nin yeni Başkanı Nihat Çiftçi, Belediyede düzenlenen sade bir törenle göreve başladı.

Karaköprü Belediye Başkanlığına seçilen Av.Nihat Çiftçi resmen göreve başladı. 29 Mart 2009 Yerel seçimlerinde Bağımsız girdiği Karaköprü Belde Belediyesi Başkanlık seçimlerini kazanan Av.Nihat Çiftçi, dün İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Orhan Akartuna'dan Başkanlık mazbatasını aldıktan sonra bugün Başkanlık koltuğuna oturdu.

Karaköprü Belediyesi birim amirleri, memur, işçiler ve Mahalle muhtarları tarafından karşılanan yeni Başkan Nihat Çiftçi, Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra ilk mesajının hizmet olduğunu söyledi.

Vatandaşlardan hizmetlerin ve projelerin hayata geçirilmesi için 4 aylık bir süre isteyen Başkan Çiftçi, "Bugün Karaköprü için yeni bir dönem başlamıştır. Daha önce görev yapan Belediye Başkanlarına ve Ahmet Güzel'e şükranlarımı bildiriyorum, hizmetleri olmuştur. Hiçbir zaman inkar edici bir politika sergilemedim, bundan sonraki yaşamda da onlara başarılar dilerim. Seçim sürecinde desteklerini benden esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Allah'ın izni ile bende Karaköprü'ye hizmet yapacağım. Karaköprü kamuoyundan benimde beklentim şudur. Bana dört aylık bir süre tayin etsinler. Planlanmış olduğum hizmetleri, arkadaşlarımızla çıkarmış olduğumuz bir plandan sonra hak edilen yatırımları getirmeyi düşünüyoruz. Hepimize hayırlı olsun" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 14:00:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?