5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Karaköprü'de gece gündüz çalışma

KARAKÖPRÜ'DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketinin ardında yaraların hızla sarılmaya başlandığı Karaköprü beldesinde asfalt çalışmaları devam ediyor.

Beldenin Karşıyaka Mahallesi'nde asfalt çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Belediyesi ekipleri vatandaşları çamur deryasından kurtarmak için gece de çalışıyor. Amaçlarının Karaköprü belde halkına hizmet etmek olduğunu belirten Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "Geçtiğimiz yıllarda yapılan yollar sel felaketi ile birlikte çökme oldu ve yollar bozuldu. Bazıyollarımız isedoğalgaz çalışmasınedeniyle kazıldı. Gaz kontrol işlemi tamamlandıktan hemen sonra o bölgelerde de asfaltlama çalışmaları başlayacak. Amaç hizmetse gece gündüz demeden çalışmaya mecburuz" dedi.

Vatandaşları çamurlu yollardan kurtarmak için geceleri de çalıştıklarını belirten Başkan Çiftçi, "Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çalışma yapacağımız yolları gece temizliyor, hazırlıyor gündüz de asfaltlıyoruz. 50 personelle 24 saat vardiyalı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amaç hizmetse, hizmette zaman ve mesai mevhumu gözetmiyoruz. Mühim olan işlerin bir an evvel bitirilmesidir" diye konuştu.

Bu arada, Başkan Yardımcıları Ömer Göçebe, Mehmet Kaz ve Fen İşleri Müdürü Şemsi Tepe ile birlikte çalışmaları gece gündüz takip eden Başkan Çiftçi, kış bastırmadan çalışmaları tamamlayacaklarını söyledi.

KARAKÖPRÜ'DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 14:26:05
Güncelleme :9 Kasım 2009 Pazartesi 15:21:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?