4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Karaköprü'ye rehabilitasyon merkezi

KARAKÖPRÜ'DE REHABİLİTASYON MERKEZİ AÇILDI

Şanlıurfa merkeze bağlı Karaköprü beldesinde Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı.

Karaköprü beldesi Atatürk Orman yolu üzerinde açılan Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü Karaköprü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin açılış törenine Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Genel Müdür Yardımcısı Gülten Ustaoğlu, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Salimoğlu ve Kurucu Müdür Mehmet Polatsoy'un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Gülten

Ustaoğlu, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Salimoğlu kesti. Açılışta kısa bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü Karaköprü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'nün beldemizde faaliyete girmesinden dolayı mutluyuz. Herkese hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Genel Müdür Yardımcısı Gülten Ustaoğlu, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Salimoğlu, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü Karaköprü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü binasını gezdi.

KARAKÖPRÜ'DE REHABİLİTASYON MERKEZİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 10:05:00
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 20:37:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?