5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Karaköpü'ye anasınıfı

KARAKÖPÜ İLKÖĞRETİM OKULU'NA ANASINIFI AÇILDI

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesi tarafından, Karaköprü İlköğretim Okulu'na yeni bir anasınıfı açıldı.

Karaköprü İlköğretim Okulu'nda bulunan anasınıfını ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Okul Müdürü Hüseyin Kılıç, öğretmenler ve velilerle birlikte çocuklar için yapılan sınıfları gezdi. Başkan Nihat Çiftçi, Belediye olarak kiraladıkları yerin onarımını yaptıktan sonra 3 derslik bir anasınıfı yaptıklarını belirterek, "Yaklaşık 65 çocuğumuz burada okul öncesi eğitim alıyor. Bugün onları ziyaret ettik. Karaköprü İlköğretim Okulu Müdürü ve burayı yöneten öğretmenler çocuklarımıza hizmet veriyor.

Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların okul öncesi eğitimini önemsiyoruz. Bu kapsamda Karaköprü Belediye Başkanlığı olarak çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu mekanları çoğaltacağız. Belediye olarak bu yeri kiraladık. Onarımını yaptık. Daha sonra öğretmenlerimize teslim ettik. Öğretmenlerimizde şuan çocuklarımız için burayı şirin bir mekan haline getirdi" dedi.

Karaköprü İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Kılıç ise, Vali Nuri Okutan'ın talimatıyla okulda bir anasınıfı yaptıklarını ifade ederek, "Şanlıurfa'da okul öncesi eğitimdeki bu daireyi Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin kiralaması ve onarımının yapılmasıyla birlikte teslim aldık. Bizde, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteğiyle ve değerli velilerin katkılarıyla çocuklarımız için güzel birer ortam hazırlayıp kendilerine şirin bir mekan haline getirdik. Başarılı öğretmenlerimizle de çocuklarımızı

gelecekteki eğitimlerine hazırlıyoruz. Şuan 3 derslik bir yer var. Bu 3 derslik yerde yaklaşık 65 öğrencimiz eğitim görüyor. Bir odamız çocuklarımıza oyun odası olarak tavsiye edildi. Öğretmenler odamız, mutfağımız, çocuklarımız kıyafet değiştirme alanı olarak 140 metrekarelik alanı bulunuyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü İlköğretim Okul Müdürü Hüseyin Kılıç, öğretmenler ve veliler sınıfları gezdi.

KARAKÖPÜ İLKÖĞRETİM OKULU'NA ANASINIFI AÇILDI
KARAKÖPÜ İLKÖĞRETİM OKULU'NA ANASINIFI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2009 Cuma 09:45:03
Güncelleme :13 Kasım 2009 Cuma 11:34:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?