5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Karı koca seçim çalışmasında

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Harran Belediye Başkanı İbrahim Özyavuz'un en büyük destekçisi eşi olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz, eşi ile birlikte kapı kapı dolaşıyor.

Seçim çalışmalarında tek tek evleri dolaşan ve AK Parti hükümetinin çalışmaları ile Belediyenin mevcut hizmetleri, yapacağı projeleri anlatırken, Belediye Başkanı İbrahim Özyavuz ise sloganını ''Hizmet için Vekil ile Başkan el ele'' olarak belirledi.

29 Mart Yerel Yönetimler seçimleri öncesi çalışmalarına hız veren Harran Belediye Başkanı İbrahim Özyavuz'a en büyük destek eşi AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz'dan geliyor. TBMM'nin tatile girmesinden sonra soluğu Şanlıurfa'da alan bayan vekil,aralıksız olarak seçim çalışmalarını devam ettiriyor. Eşi ile beraber mahalle ve köyleri gezen, vatandaşlar ile bir arayan gelen milletvekili ve Belediye Başkanından vatandaşlar çok memnun olduklarını dile getirdiler. Harran'ın büyük bir avantaj yakaladığını dile getiren Harranlılar, iktidar partisinden hem başkanlarının olduğunu hem de milletvekillerinin olduğunu belirterek, bununda hizmet olarak kendilerine yansıdığını vurguladılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 12:30:49
Güncelleme :15 Mart 2009 Pazar 12:37:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?