4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Karısı ve çocuklarını sokağa attı

ŞANLIURFA'DA AİLE DRAMI

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde, bir kocanın, karısını ve 3 çocuğunu kış ortasında sokağa attığı iddia edildi.

Atatürk Mahallesinde ikamet eden A.K (28), üç çocuğuyla birlikte eşi M.A tarafından sokağa atıldı. Vatandaşlar tarafından gümrük kapısı civarındaki ağaçların altında fark edilen aile, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Aile emniyetin gözetiminde tutuluyor. M.A'nın dini nikahlı ikinci eşi olan A.K, önce kayınbiraderi tarafından sokağa atıldığını daha sonra eşenin de kendisine sahip çıkmadığını ifade ederek, bir haftadır sokaklarda soğukta çocuklarıyla kaldığını söyledi. İ.K (13), A.K (5) ve M.K (2) ile zor

şartlar altında yaşadığını ifade eden anne A.K, devletin kendisine ve çocuklarına sahip çıkmasını istedi.

Üç çocuğu ile sokakta soğukta yaşadığını dile getiren A.K, "Bir haftadır üç çocuğumla perişan durumdayım. Önce kayınbiraderim benim gitmemi istedi, ardından eşim de beni kabul etmeyip sokağa attı. Ben üç çocuğumla bu kış gününde nereye gideyim? Üç gündür soğukta sokaklarda kalıyorum. Biri çocuğuma bir şey yapsa ben ne yaparım? Geldim devlete sığındım, başka ne yapabilirim. Çocuklarımla sıcak bir yuva istiyorum. Daha öncede kaynanam bana hakaretler ediyordu ve zaman zaman sokağa atıyordu. Günlerce yıkık

evlerin harabesinde yaşadım. Şimdi çaresizliğimden ne yapacağım? Bu üç çocukla ben ne yaparım? Kocam bana sahip çıkmıyor. Devletin bana ve çocuklarıma sahip çıkmasını istiyorum" dedi.

A.K'nın oğlu İ.K ise "Babam bizi üç kardeşim ve annemle birlikte sokağa attı. Üç haftadır annemle sokakta yaşıyoruz. Devletin bize sahip çıkmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Bu arada, kocası tarafından sokağa atıldığı iddia edilen anne ve 3 çocuğu Akçakale Emniyet Müdürlüğü'nde koruma altında tutuluyor.

ŞANLIURFA'DA AİLE DRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2010 Pazar 10:17:01
Güncelleme :14 Şubat 2010 Pazar 12:50:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?