3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Kartı sıkışınca ATM'yi parçaladı!

Şanlıurfa'da bankamatiğe sıkışan kartını çıkarmak isteyen şahıs, levye ile bankamatiği parçaladı.

Şanlıurfa'da bir şekilde banka kartı bankamatiğe sıkışan adam herkesi şaşkına çeviren bir yönteme başvurdu. Bankamatiğe sıkışan kartını çıkarmak isteyen şahıs bankamatiği levye ile parçalamaya başladı.

Edinilen bilgiye göre, olay, saat 03.00 sıralarında Doğumevi Caddesi Sağlık Müdürlüğü giriş kapısı yanında bulunan bir bankada meydana geldi.

İddiaya göre, gece saat 03.00 sıralarında alarm sesini duyan bankanın güvenlik görevlileri nöbet kulübesinden dışarı çıkarak çevreye bakındı. Bankanın önünde bir kişinin bankamatik önünden koşarak kaçtığını gören güvenlik görevlileri, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri bankamatik çevresinde ve içinde yaptıkları çalışmada bankamatiğin zorlanarak açıldığını gördü. İlk olarak hırsızlık ihtimali üzerinde durulduğu için çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi.

Daha sonra uzman polis ekiplerinin bölgede yaptığı inceleme sonucunda gerçek ortaya çıktı. Farklı bir banka kartıyla işlem yapmak isteyen şahsın, bankamatikte sıkışan kartı çıkarmak isterken aracında bulunan levye ile bankamatiği parçaladığı belirlendi.

Emniyet ekipleri söz konusu olayla ilgili soruşturma başlatttı. Şahsın kamera kayıtlarına başvuran polis ekipleri bankamatiğe zarar veren şahsı arıyor.

 

 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2012 Salı 12:32:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?