5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kasaplar çarşısı yenilendi

Viranşehir ilçe Belediyesi tarafından kasaplar çarşını yenilenerek, modern bir görünüme kavuşturuldu.

Viranşehir Belediyesi, ilçenin önemli alışveriş merkezlerinden olan kasaplar çarşısını yenileyerek modern bir görünüme kavuşturdu.

Kasaplar çarşısında bulunan bütün dükkanların camekanını ve dükkanların içini tamamen değiştiren Viranşehir Belediyesi, kasaplar çarşısının iç kısmını ise tamamen kilitli parke taşı ile döşedi. Veteriner hekim Mahmut Çetin kontrolünde yapılan çalışmalar tamamladı. Çarşının açılışının ise günümüzdeki günlerde yapılacağı bildirildi.

Veteriner hekim Mahmut Çetin, kasaplar çarşısının belediye ile esnafın birlikte hareket etmesi ile bu duruma geldiğini ve açılışın en kısa zamanda yapılacağını söyledi. Çetin, "Eskiden buraların camekanları kir ve pas içindeydi.

Burası halkımızın sağlığı için son derece önemli. Bazı camekanlar öyle paslanmıştı ki, o paslı yerlerden bir kedi bile rahatça içeri girebilirdi. Fakat bizim ve esnafımızın ortak çalışması ile artık daha modern bir kasaplar çarşısına sahip olduk" diye konuştu.

İlçede yaklaşık 25 yıldır kasaplık yapan 81 yaşındaki Davut Bayraktar ise çalışmalarından dolayı belediyeyi kutladı. Bayraktar, bu çalışma ile kasaplar çarşısının son derece modern bir yapıya kavuştuğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 16:35:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?