5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Katil gardıropta yakalandı!

Şanlıurfa alkol aldığı birahanede kendisine yan baktığı gerekçesiyle tartıştığı kişi tarafından bıçaklanan şahıs, tedavi gördüğü yoğum bakım servisinde 29 gün sonra hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da boşta gezdiği öğrenilen 46 yaşındaki Ahmet Badem bira içmek için 4 Ekim 2009 günü köprü başı semtindeki bir birahaneye gitti. Burada alkol almaya başlayan Ahmet Badem kendisine yan baktığı için karşı masada oturan Hakan T. (25) ile tartıştı. İddiaya göre, "Ben çirkin kral Yılmaz Güney'im burada benim sözüm geçer. Dayı dayı oturma dışarıda buluşalım" diyen Ahmet Badem, aynı gece saat 22.30 sıralarında Kamberiye Mahallesi Kadri Eroğan Caddesi üzerinde sağ karın boşluğundan bıçaklandı.

112 Acil servis ekipleri tarafından şuuru kapalı bir şekilde Araştırma Hastanesine götürülen Ahmet Badem, hayati tehlikesi bulunduğu için hastanenin yoğun bakım servisine yatırıldı. 46 yaşındaki Ahmet Badem yoğun bakım servisinde verdiği yaşam mücadelesinin 29'ncı gününde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bıçaklı saldırının ardından harekete geçen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, yoğun bakımda olduğundan ifadesini alamadıkları Ahmet Bademi sol el kullanan bir kişi tarafından bıçaklandığını belirledi. Araştırmasını yoğunlaştıran cinayet Büro Amirliği ekipleri Ahmet Badem'in köprübaşı semtindeki bir birahanede bira içerken Hakan T. ile tartıştığını öğrendi. Polis Ahmet Badem'in 3 gün önce ölmesinin ardından her yerde aradığı Hakan T.'nin izine dün gece rastladı.

Cinayet şüphelisinin gidebileceği Toğdağı ve Akşemttin mahallelerinde 5 ev belirleyen cinayet bürosu ekipleri bu adreslere eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Polis çevresinde geniş güvenlik önlemi aldığı Akşemsettin mahallesindeki dağlık bölgede bulunan bir bağ evinde yaptığı aramada aradığı cinayet zanlısı Hakan T.'yi evdeki gardropun içersindeki elbiselerin arasında gizlenmiş bir şekilde buldu.

Gözaltına alınarak götürüldüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde suçunu itiraf eden Hakan T. ifadesinde "Birahanede otururken kendisine ne yan yan bakıyorsun, ben çirkin kral Yılmaz Güney'im burada benim sözüm geçer dayı dayı oturma" dediği için vurduğunu söylediği öğrenildi. Cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2009 Perşembe 15:06:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
urfalı yusuf IP: 78.166.92.xxx Tarih : 7.11.2009 16:40:52

size tekkelime ahmetbademin 5 cocuk babası oldugunu biliyomuydunuz  birde balıkli göl devlet hastanesinde yattıgını biliyomuydunuz yok ama size tekkelime ahmet badem kendisi boş gezmiyodu hurdaçılık yaparak para kazanıyordu bunları bilmiyorsunuz bilseniz böyle demessiniz ahmet badem kendisi töbe etmişti alkol almayacagına menzile gidip geliyondu böyle bir adamı kim alkola zorlayabilir tabiki katili daver etmiş olamaz mı birde katili onun motorsikletini calıp götürdüğünü söyledi mi yok söylemedi tabi motorunu caldı birde onunla oturup içti ahmet bademi o alkole cekti yoksa içmezdi bunu biliyorumm size de tek bir kelime ahmet badem haksız yere öldürüldü bunu böyle bilin