5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kavgada yine silahlar konuştu

Şanlıurfa'da alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı avukatın bürosuna giden şahsın aracına ateş açıldı. Ölen veya yaralananın olmadığı saldırının avukatın ofisinden gerçekleştirildiği öne sürüldü.


Edinilen bilgiye göre Bahçelievler 2. Sokak üzerinde meydana olayda, Kadir E. isimli bir kişi iddiaya göre, alacak verecek meselesi yüzünden telefonla konuştuğu avukat N.D. ile tartıştı. Bunun üzerine avukatın ofisine giden Kadir E.'nin 63 YL 071 plakalı aracın, avukat N.D.'nin bir iş hanının 3 katında bulunan ofisinin penceresinden tabancayla 8 el ateş edildi. Ölen ve yaralananın olmadığı olayda, camı kırılan aracın tavanına 4 kurşunun isabet ettiği öğrenildi. Yolda park halinde bulunan 63 PN 477 plakalı otomobilin de camı kırıldı.


Olay yerine gelen polis, çevrede yaptığı araştırmada 5 adet boş kovan buldu. Silahlı saldırıyı avukat N.D.'nin kardeşi S.D.'nin yaptığı öne sürüldü. Olayla ilgili olarak avukat N.D. ile kardeşi S.D. polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

..
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 17:30:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?