5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kayıt yaptıran öğrenciye Nutuk CD'si

Harran Üniversitesi'nde 2007-2008 eğitim yılı için kayıt yaptıran öğrencilere Atatürk'ün Nutku'nun bulunduğu CD hediye ediliyor.


2007-2008 eğitim ve öğretim yılında 2 bin 799 öğrencinin 7 Fakülte ve 10 Meslek Yüksek Okulu'na kayıt yaptırması beklediklerini belirten Rektör Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, "Harran Üniversitesi Yenişehir Yerleşkesi Morfoloji Salonu'nda kayıtlarımız devam ediyor.

Kayıt yaptıran öğrencilerimize çam sakızı çoban armağanı misali bir hediye paketi veriyoruz. Paketin içerisinde kalem, tişort, üniversiteyi tanıtan kitapçıklar ve en önemlisi de CD veriyoruz. CD'nin içerisinde Nutuk, marşlar, kahramanlık türküleri, üniversiteyi tanıtan görüntü ve Şanlıurfa'nın kurtuluş türküsü yer alıyor. Üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilere, gönüllüler grubunun yanı sıra çok sayıda personelimiz yardımcı oluyor. Her şey bilgi işlem ortamında yapılıyor" dedi.


Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, kayıtlar sırasında, kayıt salonunu gezerek ilgililerden bilgi aldı. Kayıt yaptıran örgenciler ve velileri ile bir süre görüşen Rektör Mutlu, öğrencilerin heyecanını paylaştı.

İha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2007 Çarşamba 13:43:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?