5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kaymakam Aktaş'a veda yemeği

Akçakale ilçe Kaymakamı Muhammet Aktaş'ın tayininin Yozgat'ın Çayıralan ilçesine çıkması üzerine veda yemeği verildi.

Mega Çay Bahçesi'nde verilen yemeğe Akçakale Kaymakamı Muhammet Aktaş, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Vehbi Şahbaz, İlçe Jandarma Komutanı Kamil Türkdönmez, Cumhuriyet Başsavcısı Fatma Melike Hacıalioğlu, Emniyet Müdürü Erdal Daloğlu, Akçakale Belediye Başkanı Ahmet Akay, Harran Belediye Başkanı İbrahim Özyavuz, İl genel meclis üyeleri, tüm daire amirleri ve köy muhtarları katıldı.
Yemeğin ardından Şanlıurfa Sıra Gecesi sanatçıları, bir birinden güzel türküler söyleyerek misafirleri eğlendirdi. Kaymakam Muhammet Aktaş masaları tek tek dolaşarak geceye katılan misafirlerle kısa kısa sohbet etti.

Veda yemeğinde kısa bir konuşma yapan Akçakale Kaymakamı Muhammet Aktaş "Akçakale'de en uzun görev yapan Kaymakam olarak özelikle son üç yılda eğitim alanında büyük bir mesafe kaydettik. İlköğretim dersliklerimizi çoğaltarak ilçemize birçok yeni ilköğretim okulları kazandırdık. Bu başarı devletimizin başarısıdır. Bu başarı hükümetimizin başarısıdır. Köy des projesini, İlçeler arasında Akçakale kaymakamlığı olarak görev yapan mesai arkadaşlarımla birlikte ilk biz bitirdik. Akçakale'de Oks'de ilk defa fen lisesi ve birçok bölüm kazanan öğrencilerimiz oldu. Eğitim alanında kaydedilen bu başarılardan dolayı eğitim camiamıza teşekkürlerimi sunuyorum. Geceye katılım gösteren tüm herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum" dedi.

Daha sonra Kaymakam Muhammet Aktaş, Harran Belediye Başkanı İbrahim Özyavuz ile birlikte halay çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 22:37:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?