5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kaymakam 'Çiçek'leriyle vedalaştı

Tayini Trabzon'un Of ilçesine çıkan Birecik Kaymakamı Tuncay Sonel, "Benim çocuklarım" dediği mahallenin çocukları ile bir araya gelerek oyuncak dağıttı.

Birecik ilçesinde 3 yıl yaptığı görev sırasında adından sıkça söz ettiren Birecik Kaymakamı Tuncay Sonel, veda ziyaretlerine devam ediyor. İlçede bulunan mahalleleri tek tek dolaşarak çocuklarla vedalaşan Kaymakam Sonel, "3 yıl gibi bir süre içerisinde hemen hemen bütün çocukların taleplerini yerine getirmeye çalıştım. Onlar benim çiçeklerimdir. Zaten beni gördükleri zaman kendilerine 'çiçek olun' dediğimde hepsi bulundukları yerde oturuyor. Ben de kendilerine oyuncak dağıtıyorum. Devletin şefkatli yüzünü gösteriyorum" dedi.

Bu arada, Kaymakam Sonel’in en az yılda birkaç kez kendilerine oyuncak dağıttığını söyleyen mahalle çocukları ise, "Kaymakam amcamız bizi terk edip gidiyor. Bir daha Tuncay amca gibi birisini nasıl bulacağız? Mahallede oyuncak dağıttığı zaman bazı çocuklar izdihama neden olurken, Kaymakam amcamız bize 'çiçek olun' dediğinde yerimizde oturup, sıramızı beklerdik. Vefa örneği gösteren Kaymakam amcamız, bizleri ziyaret ederek oyuncak dağıttı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Yolu açık olsun. Kendisini inşallah bir dahaki sefere Vali olarak görürüz" ifadelerini kullandılar.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 10:41:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?