5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kaymakam engellilere moral verdi

Akçakale İlçe Kaymakamlığı ve Damla Öz Gereksinimliler Derneği Akçakale Temsilciliği işbirliği ile "3 Aralık Dünya Özürlüler Günü" kutlama programı kapsamında özürlülere yemek verildi.

M. Selçuk Polat cafe restoranda düzenlenen yemeğe Kaymakam Şefik Aygöl, Akçakale Öz Gereksinimliler Derneği üyeleri ve özürlü vatandaşlar katıldı. Damla Öz Gereksinimliler Derneği Akçakale Temsilcisi İbrahim Halil Arslan yaptığı konuşmada, özürlülerin sorunlarını yakından takip eden Kaymakam Şefik Aygöl'e teşekkür etti.

Yemekte konuşan Kaymakam Şefik Aygöl, "Ülkemizin yüzde 12,29 özürlü durumdadır. Bu da yaklaşık olarak 8.5 milyon insan demektir. Demek oluyor ki, her ailede bir özürlü vatandaşımız bulunmaktadır. Bizler devlet olarak her zaman özürlü vatandaşlarımızın yanındayız. Her hangi bir sorunla karşılaştığınızda hiç çekinmeden bizlere ulaştırın. Bizler her konuda sizlerin yardımcısı olacağız. İçinizde kendine güvenen ve ben üretken olmak istiyorum diyen varsa, bizle o arkadaşlarımıza kredi desteği vererek onların ekonomik kalkınmalarına destek vereceğiz. Ancak bu konuda samimiyet ve dürüstlük istiyoruz. Sizlerden beklentim her zaman ümit var olmanızdır. Hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin. Her şeye rağmen hayat yaşamaya değer" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 17:08:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?