5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kaymakam esnaf turunda

Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, ilçe esnafını ziyaret ederek tek tek sorunları dinledi.

Akçakale esnafını ziyaret eden Kaymakam Şefik Aygöl, esnafla görüşerek sorunlarını dinledi. Esnaf ile görüşen Aygöl, çeşitlilik ve alternatif girişimlerde bulunmalarını istedi. İş yerlerini ilk kez bir kaymakam tarafından ziyaret edildiğini belirten esnaf, kaymakamın ziyaretinden memnun kaldıklarını söylerken, sorunlarının dinlenmesini incelik olarak nitelendirdiler.

Esnafın sorunlarını dinleyen Aygöl, gezi sonunda yaptığı değerlendirmede, ilçede her türlü iş yerinin bulunmasının büyük bir şans olduğunu belirterek, "Bugün İstasyon Caddesi'ndeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Esnafın çözüm istediği sorunları not alarak kısa zamanda bizi ilgilendiren boyutu ile ilgileneceğiz. Esnaf olmak kolay değil. Başta temizlik, güler yüz ve anlayış gerekir. Akçakale esnafında bu yeterince vardır. Gittiğimiz her iş yeri bizleri güler yüz ve şükranla karşıladı. Bu esnafımız açısından olumlu bir gelişmedir. Bizler, bu ilçeye hizmet için geldik ve hizmet etmekteyiz" dedi.

İlçe esnaflarından Ekrem Esenlik ise, ''Bizler esnaf olarak imkanlar dahilinde, hizmet almakta ve hizmet vermekteyiz. Ancak devletimizin yanımızda olduğunu hissetmek bizi gerçekten fazlasıyla memnun etmektedir. Mülki amirlerinin ilçe esnafını ziyaret etmesi onur verici bir girişimdir. Bu ziyaretlerinden dolayı ilçe kaymakamımıza teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 14:10:11
Güncelleme :17 Mart 2009 Salı 14:14:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?