5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kaymakam gençlerle iftarda buluştu

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde Tarımspor Kulübü tarafından verilen iftar yemeğinde Kaymakam Şefik Aygöl, gençlerle bir araya geldi.

Gençlerin sorunları hakkında bilgi alan ilçe Kaymakamı Şefik Aygöl, spor ve gençlerin sorunları ile alakalı problemleri hep birlikte çözeceğini ifade etti. Gençlik ile ilgili sorunları çözmek için maddi ve manevi destek vereceklerini belirtti.

Kaymakam Aygöl, "Spor konusu ile ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmelerimizde, Aralık, Ocak ayları arasında ilçemize sentetik çim saha kazandırılması konusunda Avrupa Birliği projesinin son aşamasına gelindi. Ayrıca gençlik demek spor demek değil. Gençlerimizin aktif çalışabilir ve faydalı olabilecek konuma getirmek gerekir. Öncelikle gençlerimize kendilerine inanmaları gerekir. Çünkü öz güven olmadan hiçbir şey gerçekleştirilemez.

Gençliğin eğitimli, bilinçli, ülkesini ve milletini seven ve faydalı olabilecek konuma taşımak gerekir. Bizler bu konuda üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız. Sorunların çözümü noktasında karşılıkla bilgi akışını gerçekleştirmemiz gerekmektedir. Akçakale deki gençliğin kalkınması ve eğitim seviyelerine katkıda bulunmak için herkesin elini taşın altına koması gerekmektedir. Kaymakamlık bu işlerde koordinasyonu sağlar. Bu sorunların çözümünde yerel dinamiklere çok görevler düşmektedir. Bölgemizin zenginleri bu konularda girişimlerde bulunması gerekir. Bizler yapılacak faydalı şeylerde her zaman varız. Yeter ki yerli insanımızda bir aktivite oluşsun. İnsanımız iyi niyetlidir ve yararlı olmak için katkı göstereceğine inanıyorum" dedi.

Gençler, Kaymakam Aygöl ile böylesine sıcak bir ortamı yaşadıkları için kendisine teşekkür ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 14:17:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?