5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kaymakam'a ödül üstüne ödül

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine 3 yıl önce atanan ve çalışmalarıyla sürekli gündeme gelen Birecik Kaymakamı Robin Hood lakaplı Tuncay Sonel, ödüle doymuyor. Siyaset Dergisi tarafından yapılan Yılın En İyileri Ankenti'nde Birecik Kaymakamı Tuncay Sonel yılın en iyi kaymakamı seçildi.


Siyaset Dergisi'nin kuruluşunun 14. yılı nedeniyle kendi alanlarında başarılı olan siyasetçi, bürokrat, sanatçı, medya ve bilim adamları arasından anket yoluyla seçilen kişiler ödüllendirildi. Ankara Sheraton Otel'de düzenlenen törene çok sayıda davetlinin katıldığı gözlendi. Siyaset Dergisi tarafından düzenlenen Yılın En İyileri Anketi'nde Yılın Kaymakamı seçilen Birecik Kaymakamı Tuncay Sonel'i her kesimden herkes takdir etti.


Ödülünü İçişleri Eski Bakanı İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu'dan alan Birecik Kaymakamı Tuncay Sonel, tüm katılımcıları kutladığını belirterek, daha büyük projelerle görev yeri olan Birecik'e hizmet etmeye devam edeceğini kaydetti.
Birecik ilçesinde zenginden toplayıp fakirlere dağıtan Tuncay Sonel, Birecik halkı kaymakama "Urfalı Robin Hood" lakabını takmıştı.


Bölgedeki çalışmalarıyla adından sürekli söz ettiren Kaymakam Sonel, görev yeri olan Birecik'te sosyal projeler, eğitim alanında yaptığı yenilikler, yetim, öksüz çocuklara sahip çıkılması, kız çocuklarının okullulaşması, devlet-vatandaş işbirliğiyle yaptırılan onlarca okul, modern sağlık hizmetleri ve daha bir çok projelerle gündeme gelmişti.

..
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 15:33:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?