5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kaymakam'dan gazeteci ziyareti

Şanlıurfa Akçakale ilçesi Kaymakamı Şefik Aygöl, ilçede görev yapan gazetecileri ziyaret ederek, ilçenin genel sorunları üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Aygöl, Akçakale ilçesinde İhlas Haber Ajansı (İHA) bürosunu ziyaret ederek, İHA'nın güzel haberlere imza attığını, ilçenin sorunlarına seviyeli, düzenli ve objektif davranarak, sorumlu habercilik anlayışı ile yaklaştığı için teşekkürlerini ifade etti.

Akçakale ilçesinde güzel şeylerin olması için herkesin sorumluluk alması gerektiğini ifade eden Kaymakam Aygöl, "Akçakale'de olumlu ve yapıcı şeylerin olmasında herkesin duyarlı ve samimi olmasında fayda var. Basın olarak da; ilçedeki sorunlara bu gözden bakmak lazım. İhlas Haber Ajansı'nın ülke genelinde habercilikte iyi bir noktada oluşunun yansımalarını ilçemizde de görmekteyiz. İlçemizde var olan güzellikleri kamuoyuna taşıma noktasında, sorunların çözümü noktasında aydınlatıcı haber anlayışı her zaman takdirle karşılanmıştır. Bu çalışmalarınızdan dolayı İhlas haber Ajansı yetkililerini takdir ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 11:52:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?