5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kaymakamlıktan felçli babaya yardım

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde ikamet eden, yatağa mahkum felçli babaya akülü araba ve elektrikli ortopedik yatak yardımı yapıldı.

Sebebi belirlenemeyen bir tartışma sonucu boyun kısmına aldığı bıçak darbeleri sonucu belden aşağısı felç olan 2 çocuk babası 38 yaşındaki Zeynel Özer'e Ceylanpınar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından elektrikli sandalye ve tam otomatik elektrikli ortopedik yatak yardımında bulunuldu.
Ceylanpınar Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu ve SYDV yetkilileri, Zeynel Özer'e geçmiş olsun dileğinde bulunarak, kendisine yardımda bulunulan araç ve gereçlerin kullanımı hakkında bilgiler verildi.

Akülü araba ve elektrikli ortopedik yatağına kavuşan Zeynel Özer, "Yardımlarından dolayı, başta ilçe kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu'ya ve bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bana yapılan bu yardımlar benim en büyük hayalimdi. Şimdi rahatlıkla akülü arabama binip gezebileceğim. Ortopedik yatağım sayesinde artık rahat edebileceğim. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 14:06:52
Güncelleme :11 Şubat 2009 Çarşamba 14:35:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?