3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Kaza kurbanları uğurlandı

TRAFİK KAZASINDA ÖLEN POLİS VE EŞİNİN CENAZELERİ MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLDİ

Şanlıurfa'da geçtiğimiz gün TIR'ın çarpması sonucu hayatını kaybeden polis memuru ile eşinin cenazeleri memleketleri Denizli'ye gönderildi. Cenaze yakınları hastane önünde göz yaşlarına hakim olamadılar.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde geçtiğimiz gün meydana gelen kazada, memleketi Denizli'den görev yeri olan Van'a gitmek isteyen polis memuru Sedat Özleyen yönetimindeki 34 AC 4106 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ali Öztürk idaresindeki 31 Z 2765 plakalı TIR kafa kafaya çarpışmıştı. Kazada otomobilde bulunan polis memuru Sedat Özleyen ve eşi Selma Özleyen'in hayatını kaybetmesinin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Olayı duyan

cenaze yakınları cenazeleri almak için Denizli'den Şanlıurfa'ya geldi. Cenazelerin eşyaları polis arkadaşları tarafından poşetlere konularak yakınlarına teslim edildi. Cenazeleri teslim almak isteyen Selma Özleyen'in babası Dursun Ali Çam ile kız kardeşi, hastane önünde göz yaşlarına hakim olamadı. Cenazeleri teslim etmeye gelen Şanlıurfa Vali Vekili Yıldıray Malğaç ve Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar cenaze yakınlarını teselli etmeye çalıştı. Polis memuru Sedat Özleyen ve eşi Selma Özleyen'in Türk bayrağına

sarılı cenazeleri omuzlarda taşınarak cenaze aracına bindirildi. Bu sırada Selma Özleyen'in kız kardeşi göz yaşlarına hakim olamadı. Selma Özleyen'in kız kardeşi, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Sedat Özleyen ve eşi Selma Özleyen'in cenazeleri dualar eşliğinde memleketleri olan Denizli'ye gönderildi.

Öte yandan kazada ağır şekilde yaralanan polis memuru Sedat Özleyen ve eşi Selma Özleyen'in 5 yaşındaki erkek çocukları Berk Eren Özleyen'in hayati tehlikesinin ise devam ettiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2010 Cumartesi 18:02:05
Güncelleme :10 Temmuz 2010 Cumartesi 18:38:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?