3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Kazancı Bedih ve eşi son yolculuğuna uğurlandı

Sabah Devlet Hastanesi morgundan alınan Kazancı Bedih ve eşinin cenazesi, Balıklıgöl-Dergah'ta bulunan Hasanpaşa Camii'ne getirildi. Kazancı Bedih'in sanatçı dostları ve arkadaşları cami avlusunda hem dua etti, hem de Kur'an okudu. Kazancı Bedih'in sevenleri ''Bir tarih yok oldu'' derken, oğlu Naci Yoluk, babasını katalitik sobadan vazgeçiremediklerini söyledi.
Kazancı Bedih ve eşi için Hasanpaşa Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Ahmet Bahçivan ve Emniyet Müdürü Kutlay Çelik ile sanatçılar Mahsun Kırmızıgül, Mahmut Tuncer, Selahattin Alpay, Gani Rüzgar Şavata, Fatma Girik ile Gurbet Kadını dizisinde rol alan oyuncuların yanı sıra çok sayıda Şanlıurfalı katıldı. Fatma Girik, cenaze namazında erkeklerle aynı safta yeraldı.
Cenaze törenine katılan Mahsun Kırmızıgül'ün büyük ilgi görmesi nedeniyle zaman zaman izdiham yaşanırken, omuzlara alınan Bedih ve eşinin cenazeleri tekbirler eşliğinde Bediuzzaman Mezarlığı'na götürüldü. Kazancı Bedih ile eşi Fatma Yoluk, dualarla toprağa verildi.
FERHAT ÖZER/AHMET BAĞIŞ-ŞANLIURFA(İHA)
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2004 Çarşamba 13:35:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?