8
Mayıs
2024
Çarşamba
ŞANLIURFA

Kazara patlayan silah polisi yaraladı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü binası girişinde bulunan büroya teslim edilen silahın kazayla ateş alması sonucu, 1 bayan polis memuru sağ bacağından yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü girişinde bulunan nizamiye kapısında görevli 9 yıllık polis memuresi N.D. (Nurşat Durucan), bir işlem yaptırmak için gelen A.Ş.'ye ait ruhsatlı 14'lü tabancayı, kapı girişinde teslim aldı. Polis memuresi N.D., A.Ş.'nin verdiği silahı tekrar kontrol ederken, mekanizmada unutulan mermi kazayla ateş aldı. Tabancadan çıkan mermi bayan polisin sağ bacağından girerek arka taraftan çıktı. Olaydan hemen sonra meslektaşları tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı polis, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olayın duyulması üzerine bayan polisin amirleri ve meslektaşları hastaneye ziyarete gelirken, lazım olması halinde kan vermek için bekledi. 

Yaralı bayan polis memurunun sevk edilmesi sırasında basın mensuplarının görüntü almaması için yüzü bir çarşafla kapatıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2006 Salı 18:51:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?