5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kent Konseyi toplandı

Şanlıurfa Kent Konseyi Yürütme Kurulu aylık rutin toplantısını, Haleplibahçe'de Beyazsaray Hizmet binasında gerçekleştirdi.


Kent Konseyi Başkanı Abdurrahman Yetkin başkanlığında gerçekleştirilen toplantının bu ay ki konuğu, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı İsmail Demirkol oldu.Toplantıda, tarıma dayalı sanayinin geliştirilmesi başlıklı gündem maddesi görüşüldü.


Toplantının ardından bir açıklama yapan Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Abdurrahman Yetkin, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen yürütme kurulu toplantılarında, Şanlıurfa'nın en önemli sorunlarını gündeme taşıdıklarını kaydederek, bu sorunlara en kısa sürede çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi. Yetkin, "Bu ay konuğumuz, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı İsmail Demirkol'dur. Davetimizi kırmayıp toplantımıza katılan İsmail Demirkol'a teşekkür ediyoruz. Toplantıda, tarıma dayalı sanayinin geliştirilmesi konusunda yürütme kurulu üyeleri ile birlikte bilgi alışverişinde bulunduk. Sayın Demirkol, bize 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) hakkında önemli bilgiler aktardı. Bu bilgiler ışığında önümüzdeki dönemlerde 2. OSB'nin açılması ile birlikte tarıma dayalı sanayinin hızla gelişebileceği müjdesini aldık. TSO Başkanımız İsmail Demirkol bize bir projeden daha bahsetti. Eski havaalanının fuar alanı olarak düzenlenmesi konusunda önemli çalışmalar yapan İsmail Demirkol'u, Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak desteklediğimizi buradan belirtmek istiyorum" dedi.

..
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 14:04:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?