5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kent Konseyi'nden eğitime destek

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Viranşehir Belediyesi Mehmed Uzun Kütüphanesi'ne kitap bağışı yaptı


Viranşehir'de Kent Konseyi Gençlik Meclisi, yayın evlerinden topladığı yaklaşık 500 kitabı Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Mehmed Uzun Kütüphanesi'ne bağışladı. İstanbul'da bulunan birçok yayın evlerinden topladıkları kitapları Mehmed Uzun Kütüphanesi'ne getiren Gençlik Meclisi Başkanı Hüseyin Ekti, "Gençlik Meclisi olarak belediyemizin açmış olduğunu kütüphanedeki kitapların sayısını arttırmak istedik. Böyle bir kampanya başlattık. Gençlik Meclisi üyesi tüm arkadaşların katılımı ile şimdilik yaklaşık 500 kitap topladık. Topladığımız kitapları kütüphanemize bağışlayarak, araştıran, sorgulayan ve okuyan bir Viranşehir oluşması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu kampanyamız sürekli devam edecek. Bu çalışmamızda bütün halkımızı yanımızda görmek istiyoruz. Çalışmamıza katkı sağlayan yayın evleri ve çalışmayı yürüten tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Gençlik Meclisi, katkıda bulunan Belge, Özgür Üniveriste Formu, Yom, Elma, Gendaş Çocuk, İletişim, Komar, gibi yayın evlerine teşekkür ederek kampanyada önemli rol oynadıklarını belirttiler. Kültür, tarih, felsefe, sağlık ve çocuk kitapları gibi bir çok kitabı, kütüphane yetkilerine teslim eden Gençlik Meclisi, gençlere de çağrıda bulunarak, bu kitapların raflarda kalmaması gerektiğini söylediler.
Viranşehir Belediyesi Mehmed Uzun Kütüphanesi yetkilileri ise, Gençlik Meclisi’nin örnek bir davranış sergilediğini belirtti. Katkılarından dolayı Gençlik Meclisi’ne teşekkür eden kütüphane yetkilileri; okuyan, sorgulayan, araştıran bir neslin oluşması için herkesin bu kampanyaya destek olmaları gerektiğini söylediler.

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2008 Cumartesi 16:16:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?