4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Kıl çadırda kermes

KIL ÇADIRDA KERMES

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde, Süleymanşah İlköğretim Okulu tarafından yıl sonu kermesi düzenledi. Kermes, okul bahçesinde ve kıl çadır kurularak yapıldı.

Akçakale Süleymanşah İlköğretim Okulu'nun öğretmenleri, velileri ve Okul Aile Birliği'nin ortaklaşa düzenledikleri yılsonu kermesi yoğun ilgi gördü. Okuldaki fakir öğrencilerin yararına düzenlenen kermeste öğrencilerin yaptıkları resim, el işi ve çeşitli alanlarda yapılan maketler büyük bir ilgi gördü. Kermesten elde edilecek gelirin okuldaki fakir öğrencilere verileceği belirtildi. Kermes sırasında resim öğretmeni tarafından çocukların yüzlerine boya sürüldü.

Kermesin düzenlenmesinde katkısı olan Süleymanşah İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Hilal Türkoğlu, "Akçakale Süleymanşah İlköğretim Okulu Aile Birliği olarak, okulumuzdaki fakir öğrencilerin yararına bir kermes düzenledik. Amacımız fakir öğrencilere kermesimizden elde edilecek gelir ile onlara kıyafet, ayakkabı okul araç gereçleri almaktır. Kermesimize Akçakaleli vatandaşlar gerçekten çok yoğun bir ilgi gösterdi. Desteklerinden dolayı tüm Akçakaleli vatandaşlara teşekkür ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2010 Cuma 16:03:03
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 01:00:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?