5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kimse yok mu Derneği'nden yardım eli

Şırnak'ın Gabar Dağı'nda hain terör saldırısında şehit olan Piyade Onbaşı Kasım Aksoy'un ailesine Şanlıurfa Valiliği'nin alacağı evi Kimse Yok mu Derneği’nin döşeyeceği bildirildi.

Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Tok, Derneğin Şanlıurfa Şube Başkanı, Müslüm Halhallı ile birlikte Şırnak'ta askeri birliği düzenlenen terör saldırısında şehit olan evli 2 çocuk babası Piyade Onbaşı Kasım Aksoy'un ailesinin yaşadığı Beşat köyüne giderek şehit onbaşının yakılarına baş sağlığı diledi.

Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Tok, "Şanlıurfa Valiliğinin Şehit Piyade Onbaşın ailesine bir ev alacağını öğrendik. Bizde Dernek olarak Şanlıurfa Valiliğinin alacağı evin tefrişatını yapmayı taahhüt ediyoruz. Bu topraklar hepimizin, hepimiz din kardeşiyiz, inandığımız her şey bir niye ayrı olalım ki? ayırmak isteyenler büyük hata işliyorlar" dedi.

Eyüp Tok, makamında ziyaret ettiği Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'a derneklerinin Şanlıurfa'da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2007 Cumartesi 16:06:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?