3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Kırmızıgül, 8 yıl sonra yeniden Şanlıurfa'da...

Şarkıcının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kocatepe, "Kendisi hepimizin sevdiği, saydığı, gurur duyduğu bir insan. Şanlıurfa’nın tanıtımı için de çok büyük katkıları olacağına inanıyorum. Şanlıurfa’ya bir çekim amacıyla gelmişler. Ben bu ziyaretten dolayı teşekkür ederim" dedi.


Şanlıurfa’ya 8 yıl önce gelerek Harran’da klip çektiğini söyleyen Kırmızıgül ise, bu gelişinde geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz ünlü gazelhan Kazancı Bedih’le birlikte söylediği "Nemrut’un Kızı" türküsüne klip çekeceğini belirtti. Kırmızıgül, "Son albümümde yer alan Nemrut’un Kızı adlı türküye klibi Şanlıurfa’da çekeceğiz. İnşallah Şanlıurfa için de benim için de iyi olacak. Kazacı Bedih’in anısına, çok güzel çekimler yapılacak" diye konuştu.

iha-ş.urfa
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2004 Perşembe 14:46:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serdar korkmaz IP: 85.108.253.xxx Tarih : 3.06.2006 14:54:30
klip çekmesini biliyorda degerlerine sahip çıkmasını bilmiyor bu ülke elindeki degerlerin kıymetini kaybettikten sonra anlayan bir ülke.dolayısıyla temeli menfaate dayalı bir ülke ama kazancı bedih yani benim manevi dedem gazelinde söyledigi gibi rızkına kanii olup gerduna minnet eylemedi ve muhtac-ı sultan olmayıp alemin sultanı oldu.editör bey lütfen yayınlayın yazzmı