5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kırsal Kalkınma Destekleri toplantısı

MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi Gençlik Kurulu tarafından düzenlenen "AB ve Kırsal Kalkınma Destekleri" konulu bilgilendirme toplantısı Şanlıurfa Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Bilgilendirme toplantısına MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Sektör Kurulu Başkanı İbrahim Toru, MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Gençlik Kurulu Üyeleri, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve aynı zamanda MÜSİAD Üyesi olan Eyüp Sabri Ertekin katıldı. AB ve Kırsal Kalkınma Destekleri konulu sunumu gerçekleştiren Doç. Dr Turan Binici tarafından özellikle et ve süt ürünleri,üretim ve işleme sanayine çok önemli hibe desteklerinin olacağını vurguladı.

Binici, bunun yanında alternatif üretim olanakları adı altında mikro işletmelerin de arıcılık, süs bitkileri ve tıbbi aromatik bitkiler konusunda da hibe desteğinin olacağını söyledi.

Bilgilendirme toplantısında yapılan sunum sonrası yapılan soru-cevap bölümünde soruları cevaplayan Binici'ye, ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin tarafından işbirliği teklif edildi. Ertekin bu kadar yararlı bir toplantıya katılımın az olması üzüntü verici derken, organizasyonu yapan MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Mahmut Barut'a teşekkür etti. Ertekin konuşmasında Doç Dr Turan Binici'ye katılımın az olduğu toplantının sunum çalışmasını kendi Web Sitelerinde yayınlamak ve çalışmayı daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla işbirliği teklif etti.

Bilgilendirme toplantısı sonunda yapılan plaket töreninde ise katkılarından dolayı MÜSİAD Üyesi Mustafa Tuz'a, Doç. Dr Turan Binici'ye ve Şanlıurfa Kültür ve Turizm İl Müdürü Selami Yıldız'a Genç MÜSİAD tarafından plaket takdim edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 14:41:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?