4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Kız meselesi kanlı bitti!

ŞANLIURFA'DA KIZ MESELESİ KANLI BİTTİ: 4 YARALI

Şanlıurfa'da iki aile arasında kız meselesi yüzünden çıkan kavgada taş, sopa, bıçak ve silahlar konuştu. Çıkan kavgada 4 kişi yaralandı, 11 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, gece 23 30. sıralarında Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde bulunan Karataş Apartmanı ile karşısında bulunan Toprak Apartmanında meydana geldi. İddiaya göre, Ölçer ailesi ile Karataş ailesi arasında kız alıp verme meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine iki aile bir birilerine taş, sopa, bıçak ve silahlarla saldırmaya başladı.

Olay yerine giden polis ekipleri kavgayı ayırtmakta güçlük çekerken, olay yerine çevik kuvvet ekipleri ile Özel Hareket Timleri de gönderildi.

Polis ekiplerinin güçlükle ayırdığı kavgada, Ölçer ailesinden Mikail Ölçer (25), Mustafa Ölçer (25), Aynur Ölçer (50) ve Muzaffer Ölçer yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Karataş ailesinden isimleri öğrenilemeyen 11 kişi gözaltına alındı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, gözaltına alınan 11 kişi ise polis ekipleri tarafından ekip otosuna bindirilerek, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi.

Öte yandan, polis ekipleri olay yerinde yaptığı aramada sopa, bıçak ve silah ele geçirdi. Polis ekipleri ikinci bir kavganın çıkmaması için olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ŞANLIURFA'DA KIZ MESELESİ KANLI BİTTİ: 4 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2010 Pazartesi 11:27:02
Güncelleme :4 Ekim 2010 Pazartesi 12:27:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?