5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kızılay'dan örnek davranış

KIZILAY'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay Şubesi tarafından düzenlenen "Kızılay Kardeş Kulübü Kumbarası" ve "Biriktiriyorum Arkadaşıma Okul Yaptırıyorum" projesi kapsamında okullara kumbara dağıtıldı.

Bahçelievler İlköğretim Okulu'nda düzenlenen kumbara dağıtımına Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Canpolat, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kısa bir konuşma yapan Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Canpolat, 29 Ekim 4 Kasım tarihleri arasında Kızılay günü olduğunu belirterek, "Kızılay'ın hazırlamış olduğu Kumbaralardan sizlere takdim edeceğiz. Bu kumbaralarda biriken paralar, yine sizin gibi gençlere yeni okullar yapılmak için faaliyette bulunacaktır. Kızılay, kurtuluş savaşında ve

ondan sonraki barışlarda, depremlerde, sellerde ve her türlü konuda yanımızda olmuştur. Onun için Kızılay'ı hep birlikte desteklememiz lazım. Kızılay bizim geleceğimiz, Kızılay bizim her zaman için yanımızda bulunan bir kurumdur. Kızılay, Osmanlı zamanından kurulmuş olup ve Cumhurbaşkanımızın destekleriyle yapılan bir kurumdur. Kızılay Haftası'nı coşkuyla kutlayalım ve bu kumbaralara öğretmenlerimizin sizlere vereceği bilgilerle yardımda bulunalım" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Abdulkadir Canpolat, sınıf başkanlarına kumbaralarını teslim etti.

KIZILAY'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 11:39:00
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 12:05:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?