3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Kopan elektrik kablosu tehlike saçıyor

BİR KİŞİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN ELEKTRİK KABLOSU TEHLİKE SAÇIYOR

Şanlıurfa merkeze bağlı Ulubağ köyünde yolun ortasındaki kopuk elektrik kablosu tehlike saçıyor.

DEDAŞ'ın köy arıza ekibinde bulunan M Emin Öncel (30) merkeze bağlı Ulubağ köyüne arkadaşlarıyla arızaya gitti. Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı arızalı direkte çalışma yaparken elektrik akımına kapılmıştı. Olay yerinde hayatını kaybeden M Emin Öncel, arkadaşları tarafında Ortadoğu Sağlık Merkezine götürülmesine rağmen kurtarılamamıştı.

DEDAŞ görevlisinin ölümüne rağmen hala yolun ortasında duran elektrik kablosu tehlike yaratmaya devam ediyor. Okulun yanında bulunan kopuk kablo öğrencilere de korkulu anlar yaşatıyor. Araçlar kabloya değmemek için yol kenarından giderken, köyde elektriklerin halen olmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Yoldan geçen sürücüler, DEDAŞ görevlilerinin bir an evvel bu olaya el atması gerektiğini belirterek, "Yoldan geçerken zorlanıyoruz. Biz sürücüler, öğrenciler ve köylüler açısından çok tehlikeli

bir durum. Bunun biran önce yapılması lazım. Böyle kalmaması lazım. Yetkililerin biran önce bu kabloyu yolun ortasından kaldırması gerekiyor. Bir insanın canı bu kadar değersiz değildir. Köyde elektrik yok şuan. Kablo her an bizim de üzerimize düşebilir. Biz de ölebiliriz" dedi.

Elektrik arızasını gidermek için gelen DEDAŞ görevlisinin hayatını kaybetmesine üzüldüklerini belirten köylüler ise kablonun bir an önce onarılarak arızanın giderilmesini istediklerini söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 14:41:05
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 15:10:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?