5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Köpek küçük kızın yüzünü parçaladı

Şanlıurfa'da köpeğin saldırısına uğrayan 2 yaşındaki kız çocuğunun çenesi parçalandı.

Hastanede ameliyata alınan küçük kıza plastik çene takılacağı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kapaklı köyündeki evlerinin önünde arkadaşlarıyla birlikte oyun oynayan Emine Ferhat (2), yoldan geçen bir köpeğin saldırısına uğradı. Köpeğin 3 ayrı yerinden ısırdığı ve yüzünün çene kısmı parçalanan minik Emine Ferhat'a, ilk olarak Çamlıbel beldesindeki 112 Acil Servisi'nde müdahale yapıldı. Ardından Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve yüzünde aşırı ısırıkların olduğu belirlenen küçük kız, ameliyata alındı. Yüzünün çene kısmı parçalanan küçük Emine'ye
plastik çenenin takılacağı öğrenildi.


Köpeğin daha önce de köyde birkaç hayvana saldırdığını belirten Emine'nin amcası Bayram Ferhat, "İnsanlara da saldırdığı oldu ama bu kadar aşırı derecede ısırmamıştı. Kuduz olup olmadığını bilmiyoruz. Köpek şu anda köyde bir komşumuzun ahırında bağlı tutuluyor. Doktorların söylediklerine göre davranacağız. Yetkililerin de buna bir çözüm bulmasını bekliyoruz" dedi.


Kızının bu durumuna çok üzülen genç anne Fatma Ferhat ise, "Kızımın bağırmasıyla birden irkildim ve dışarı çıktığımda köpeğin kızımın başını ağzına alıp salladığını gördüm. Amcasının yardımıyla hastaneye getirdik" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 01:17:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?