4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Korodan muhteşem konser

ŞANLIURFA BELEDİYESİ THM ÇOCUK KOROSUNDAN KONSER

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 90. yıldönümü kutlamaları kapsamında, Şanlıurfa Belediyesi Türk Halk Müziği (THM) Çocuk Korosu, Mozaik AVM Kongre ve Nikah Salonunda 2 bölümden oluşan "Bizim Bayramımız" adlı konserini ücretsiz olarak sundu.

Halil Balıkçıoğlu'nun şefliğinde gerçekleştirilen ve büyük ilgi gösterilen konserde 25 eser seslendirildi. 10 saz sanatçısı ve 30 minik ses sanatçısının sahne aldığı gecede konuklar, müzik tadında unutulmaz bir gece yaşadılar. Konsere, Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı. Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir kez daha kutladığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Yücetepe, "Birbirinden

yetenekli çocuklarımızın yer aldığı koro bizlere unutulmaz bir gece yaşattı. Şef Halil Balıkçıoğlu'nun idaresinde bu koromuzun tüm Türkiye'ye tanıtılması için bizlerde elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz "dedi.

Başkan Yardımcısı Yücetepe konser sonunda Şef Halil Balıkçıoğlu ve çocuklara teşekkür ederek birer karanfil takdim etti.

ŞANLIURFA BELEDİYESİ THM ÇOCUK KOROSUNDAN KONSER
İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2010 Cumartesi 12:53:04
Güncelleme :24 Nisan 2010 Cumartesi 16:50:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?