5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Korsan gruba polis engeli

KORSAN GÖSTERİ YAPMAK İSTEYEN GRUBA POLİS İZİN VERMEDİ

Şanlıurfa'yı da Mersin, Adana, Hakkari ve Viranşehir gibi ortalığı savaş alanına çevirmek isteyen grubu polis izin vermedi.

Terör örgütü PKK'nın elebaşısı Abdullah Öcalan'ın cezaevinde kötü koşullarda olduğunu bahane eden yaklaşık 10 kişilik grup, dün gece saat 22.00 sıralarında Eyyübiye Mahallesi'nde Mersin, Adana, Hakkari ve Viranşehir gibi olay çıkarmak ve polisi taşlamak istedi. Eyyübiye Mahallesi'nde devriye gezen sivil polis araçlarına taş atan yaşları 10 ile 15 arasındaki çocuklar, emellerine kavuşamadan polis engeli ile karşılaştı. Polis aracından inerek bir grup çocuğa nasihat ederken, olaya karıştığı iddia edilen 3 kişiyi de gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere Eyyübiye Polis Merkezine götürüldü.

Şanlıurfa'da huzur ve güvenin sağlanması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten polis, Şanlıurfa sokaklarının hiçbir zaman Mersin, Adana, Hakkari gibi olmayacağını söyledi. Şanlıurfa polisi sabaha kadar kentin Eyyübiye, Süleymaniye, Bağlarbaşı mahallelerinde devriye gezdi. Çok sayıda çevik kuvvet polisinin de yer aldığı devriye sırasında, kimlik kontrolleri de yapıldı.

KORSAN GÖSTERİ YAPMAK İSTEYEN GRUBA POLİS İZİN VERMEDİ
KORSAN GÖSTERİ YAPMAK İSTEYEN GRUBA POLİS İZİN VERMEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2009 Cuma 09:55:03
Güncelleme :4 Aralık 2009 Cuma 19:29:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?