4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Korucular 17 yaşındaki kızı kaçırdı

KORUCULARIN KIZ KAÇIRDIĞI İDDİASI

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Kumçeşme köyü Üç Adam mezrasında kızının köy korucuları tarafından zorla kaçırıldığını iddia eden bir kişi, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesine bağlı Kumçeşme köyü Üç Adam mezrasında ikamet eden Bedriye G., Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak, gece evlerine gelen korucular tarafından silah zoru ile kızı E.G.'nin (17) kaçırıldığını iddia etti. Anne Bedriye G., Savcılığa verdiği dilekçesinde "Aldığım duyum üzerine kızımın kaçırılarak A.D. ile evlendirileceğini öğrendim. Kızımı aynı köyde bulunan amcası M.G.'nin evine götürdüm. Gece saat 11.00 sıralarında 6 kişi evime geldi. Zorla içeri

girdiler. İlk etapta kızımın yerini sordular. Bende söylemedim. Bunun üzerine M.D. ve B.D. kafama silah dayayarak kızımın yerini söylemem için beni tehdit ettiler. Kızımın yerini söylemeyince silah namlusu ile kafama, yüzüme ve ellerime vurmaya başladılar. Bana ağza alınmayacak küfürler ettiler" şeklinde ifade verdi.

Kızı kaçırılan 7 çocuk annesi Bedriye G.'nin 4 yıl önce eşini bir sel baskında kaybettiği ve bir oğlunun da askerlik yaptığı belirtildi. Viranşehir Cumhuriyet Savcılığı yapılan şikayet üzerine konu hakkında soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 11:43:00
Güncelleme :12 Mart 2010 Cuma 13:49:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?