5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Köy çocuklarının mutluluk kaynağı

"Yaşasın Okulumuz" kampanyası kapsamında Colgate Palmolive ve Migros tarafından yenilenen Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Kargalı Köyü İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan oyun parkı çocukların mutluluk kaynağı oldu.

Colgate Palmolive'in Migros'la el ele vererek, TOÇEV, Show TV ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü "Yaşasın Okulumuz" kampanyası dahilinde yenilediği Viranşehir Colgate Kargalı Köyü İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan oyun parkında salıncaklarda sallanan, kaykayda kayan çocuklar, köylerinde ilk kez park yapıldığını söyledi.

Çocukların eğitimi adına yapılan ve yapılacak olan projelere destek vermenin gururunu ve heyecanını yaşadıklarını belirten Colgate Palmolive Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Pura, Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim çalışmalarının, TOÇEV gibi sivil toplum örgütleri ve özel sektör desteği ile daha da güçleneceğini ifade etti.

Kargılı İlköğretim Okulu öğrencileri ise, köylerinde ilk kez park yapıldığını belirterek, "Yetkililere teşekkür ediyoruz. Köyümüzde ilk bir park yapıldı. Bir çoğumuz park görmedik. Ders zili sonrasında okulun bahçesindeki kaykayda, salıncakta eğleniyoruz" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 12:43:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?