5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Köyler arası futbol turnuvası sonlandı

Suruç İlçe Kaymakamlığı tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ilçede başlatılan Kaymakamlık Bahar Kupası Futbol turnuvası sona erdi.

Suruç ilçesindeki turnuvaya 13 köy futbol takımı katıldı. Turnuvada finale kalan Mürşitpınar köyü futbol takımı ile Yalınca köyü karşılaştı. Karşılaşmayı Yalınca köyü karşılaşmayı 2-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. İkinciliği Mürşıtpınar köyü futbol takımı, üçüncülüğü ise Yıldırım Mahallesi futbol takımı kazandı. Turnuvanın en centilmen takımı ise Büyük Ağacı köyü futbol takımı seçildi. Dereceye giren takımlara İlçe Kaymamalığı tarafından kupa ve çeşitli hediyeleri verildi.

Kaymakam Muhittin Pamuk, "Her yıl geleneksel olarak Futbol turnuvası düzenliyoruz. Amacımız yöre insanlarının düzenlenen turnuva sayesinde dostluk ve kardeşliklerini pekiştirmektir. Bu yıl düzenlediğimiz turnuvaya 13 köy takımı katılmıştır. Dereceye giren takımları tebrik ederim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2008 Perşembe 17:36:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
çetin yılmaz IP: 85.110.170.xxx Tarih : 2.05.2008 08:40:44

Öncellikle Yalınca sporu Tebrik ederim Zaten belliydi çünkü favori takımdı seçili futbolculardan oluşuyordu bünyesinde daha önce amatör futbol oynayan arkadaşlarımız vardı kendilerine bundan sonraki yaşantılarında başarılar dilerim.