3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Küçük Anchormen'den büyük başarı

URFALI EKNIRMENİN OĞLU CANLI YAYINDA HABER SUNDU

Şanlıurfa'da Güneydoğu TV televizyonunda yıllardır haber sunan ve Urfalılar arasında "Urfa'nın Anchormeni" ile "Reha Muhtarı" lakabı takılan Mustafa Çadırcı'nın oğlu 23 Nisan kutlamaları kapsamında bir günlüğüne sembolik spiker olarak tam 55 dakika haber sundu.

Şanlıurfa'da ilk kez 55 dakika süren canlı yayında ana haber bültenini sunan 9 yaşındaki Abdurrahman Eray Çadırcı, seyircilerin beğenisini kazandı. Güneydoğu Televizyonu bu yıl 23 Nisan'da çocukları unutmadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ülke genelinde birçok bürokrat koltuklarını 3-5 dakikalığına çocuklara sembolik olarak bırakırken, Şanlıurfa'da yerel olarak yayın yapmakta olan Güneydoğu Televizyonu, ana haber bültenini 3-5 dakikalık sembolik değil, 55 dakika boyunca haber bülteninin tamamını 9 yaşındaki ilköğretim okulu 4.sınıf öğrencisi Abdurrahman Eray Çadırcı isimli bir çocuğa sundurttu.

55 Dakika boyunca hatasız bir şekilde ilk kez çıktığı canlı yayında başarıyla sunan 9 yaşındaki Abdurrahman Eray Çadırcı, "Bizler çocuğuz ama büyük düşünüyoruz. Bizlere şans verilmesi durumunda neler yapabileceğimizi herkes görecektir. Lütfen bizi ihmal etmeyin" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2010 Cumartesi 13:33:03
Güncelleme :24 Nisan 2010 Cumartesi 13:59:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?