26
Nisan
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Küçük kıza vahşet!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde akşam saatlerinde kaybolan 5 yaşındaki kız çocuğu M.S., boş bir inşaatta yaralı halde bulundu.

Hastaneye götürülen kız çocuğu hayati tehlikesi olduğu gerekçesiyle Şanlıurfa'ya sevk edilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Olay dün akşam saatlerinde Adana Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evinin önünde oyun oynarken kaybolan M.S.'yi aramaya rağmen bulamayan yakınları güvenlik güçlerinden yardım istedi. İhbar üzerine polisler tarafından başlatılan çalışmalarda M.S. boş bir inşaatta başından yaralı baygın halde bulundu. Hemen ambulansla Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne götürülen kız çocuğu ilk müdahale yapıldıktan sonra hayati tehlikesi olduğu gerekçesiyle Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Küçük kızın durumunu öğrenen çok sayıda yakını hastaneye akın ederek, gözyaşına boğuldu. Hastanede kısa süreli gerginligin yaşanmasına neden olan olay üzerine polis, asker ve özel hareket timleri hastane bahçesindegüvenlik önlemi aldı. Güvenlik güçleri halkın galeyana gelmemesi için kalabalık grubu hastane bahçesinden uzaklaştırdı. Hastanede toplanan çok sayıda vatandaş da, kız çocuğunun tecavüze uğramış olabileceği iddiası üzerine olayı gerçekleştirenlere tepki gösterdi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İlçede gerginliğe yol açan olaya ilişkin 2 kişi gözaltına alındı. Madde bağımlısı olduğu ileri sürülen 2 şüphelinin gözaltına alındığını öğrenen çok sayıda vatandaş adliye binasına geldi. Adliyede yaşanan yoğunluk üzerine gözaltındaki 2 şüpheli, zırhlı araçlarla Şanlıurfa'ya gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

...
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2013 Cuma 18:07:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?