5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Küçük Uğur'u kimler kaçırdı?

ŞANLIURFA'DA EVİNİN ÖNÜNDE OYNAYAN ÇOCUĞUN KAÇIRILDIĞI İDDİASI

Şanlıurfa'da 5 gün önce evinin önünde oyun oynayan 2 yaşındaki bir çocuğun kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce kaçırıldığı iddia edildi. Çocuğunun kaçırılmış olacağından şüphelenen acılı baba, oğlunu görenlerin kendilerine yardım etmesini istedi.

Edinilen bilgiye göre Bağlarbaşı Mahallesi'nde oturan Mustafa Kemal Şıhanlı, oğlunun kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kaçırıldığını ileri sürerek, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta içi evlerine misafirlerin geldiğini, bu sırada arkadaşlarıyla oynamak için dışarı çıkan oğlundan bir daha haber alamadıklarını söyledi.

Kimseyle bir düşmanlıklarının olmadığını belirten Şıhanlı, oğlunun kaçırılmış olacağından şüphe ettiğini söyledi. Çocuğunun oyuncak ve elbiselerine sarılıp ağlayan Şıhanlı, "Oğlum bulunsun. Onu bulmak için 5 gündür uğraşıyoruz. Mahallede herkesin kapısını çaldık. Oğlum Uğur Samet'i gören varsa bizimle irtibata geçsin" dedi.

Oğlunun bulunması için polis merkezine de gittiklerini anlatan Şıhanlı, polislerin de bu konuyla ilgili araştırma yaptığını ancak çocuğunu bulamadıklarını belirterek, çocuklarından umut kestiklerini belirtti. Gözü yaşlı baba, artık tek umutlarının hayırseverlerin yardımı olduğunu ifade etti.

ŞANLIURFA'DA EVİNİN ÖNÜNDE OYNAYAN ÇOCUĞUN KAÇIRILDIĞI İDDİASI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2009 Cumartesi 14:22:04
Güncelleme :24 Ekim 2009 Cumartesi 15:37:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?