5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kundaklanan araç sayısı 7 oldu

Şanlıurfa'da bugün sabaha karşı park halinde bulunan bir otomobil ateşe verildi. Son kundaklama olayıyla birlikte Şanlıurfa'da bir ay içerisinde kundaklanan araç sayısı 7'ye çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay bugün sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Hızmalı Mahallesi'nde meydana geldi. Yusuf D. isimli şahsa ait 63 VE 742 plakalı otomobil kimliği belirsiz kişiler tarafından ateşe verildi. Otomobil sahibi Yusuf D. alarm sesi duyduğunu belirterek arabasının yandığını gördüğünü ve durumu 110 itfaiyeye bildirdiğini söyledi. Olay yerine gelen İtfaiye ekibi kısa sürede aracı söndürdü.

İnşatlarda demir ustası olan Yusuf D., sabah saat 05.00 sıralarında alarm sesi duyduğunu belirterek, "Dışarı çıktığımda otomobilimin yandığı gördüm. Otomobilim alevler içerisindeydi. Daha sonra polise şikayette bulundum. Bunu yapanı Allah kahretsin. Başka bir vatandaşın arabası da olsa benim arabam gibidir ve ciğerim sızlar" dedi.

Bu arada, Şanlıurfa'da bir ay içerisinde ateşe verilen araç sayısı 7'ye yükseldi. 7 otomobilden dördünü ateşe veren 2 kişi daha önce yakalanmıştı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Polis, olayı gerçekleştirenleri kısa sürede yakalayacaklarını bildirdi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2008 Cumartesi 20:32:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?