3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Kupalar sahiplerini buldu

MİNİ VOLEYBOL FİNALİ SONA ERDİ

Şanlıurfa'da 08-18 Ocak 2010 tarihleri arasında Endüstri Meslek Lisesi (EML) Spor Salonu'nda yapılan ve 64'ü kız 96'sı erkek toplam 160 sporcu öğrencinin 20 takımla katıldığı Mini Voleybol İl Birinciliği bugün düzenlenen final müsabakaları ile sona erdi.

Final müsabakalarında erkeklerde şampiyon olan Ceylanpınar İMKB İlköğretim Okulu'na kupa ve katılım belgesini Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, kızlarda birinci olan Siverek Mimar Sinan İlköğretim Okulu'na kupa ve katılım belgelerini Bakanlık Temsilcisi ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Temel Büyükbudak, erkekler kategorinde ikinci olan Osman Ertörer İlköğretim Okulu'na kupa ve katılım belgelerini EML Müdür Vekili Mehmet Emin Kaffaf, kızlarda ikinci olan İsmetpaşa İlköğretim Okulu'na kupa ve katılım belgelerini Ceylanpınar Voleybol İlçe Koordinatörü Mehmet Beşer, erkeklerde üçüncü olan Şair Nabi İlköğretim Okulu'na kupa ve katılım belgelerini Salon Şefi İsmail Hakkı Süzer, Kızlarda üçüncü olan Yenişehir İlköğretim Okulu'na kupa ve katılım belgelerini Voleybol İl Koordinatörü Recep toprak verdi.

Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, yaptığı açıklamada, "Böyle bir faaliyeti tertip ederek buralarda olmak bizim için her şeyin üstünde her şeyin ötesinde. Bunu çok önemsiyoruz. Bunu sürekli çocuklarımızdan, gençlerimizden istediğimiz ya bu faaliyetlerin bizatihi içinde ya da seven biri olarak bu çalışmalarda bulunun. Sağlıklı bir hayatın idamesi hedefimizse, hesabımızsa muhakkak bu çalışmaları önemseyin. Özellikle spor dallarından birini kendi kabiliyetiniz, kendi kapasitenize göre yapmanızı arzu ediyoruz. Öğretmen arkadaşlarımızı, okul yöneticilerimizi ve sizlere destek veren anne babalarınıza teşekkür ediyorum" dedi.

Erkeklerde birinci olan Ceylanpınar İMKB İlköğretim Okulu ile kızlarda birinci olan Siverek Mimar Sinan İlköğretim Okulu 10-14 Şubat 2010 tarihleri arasında Diyarbakır'da yapılacak olan grup müsabakalarında Şanlıurfa'yı temsil etmeye hak kazandı.

MİNİ VOLEYBOL FİNALİ SONA ERDİ
MİNİ VOLEYBOL FİNALİ SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 16:43:04
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 09:39:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?