3
Mayıs
2024
Cuma
ŞANLIURFA

Kurban hizmetleri komisyonu toplandı

ŞANLIURFA'DA KURBAN HİZMETLERİ KOMİSYONU TOPLANDI

Kurban Bayramı'nda kesilecek kurbanların, sağlık şartlarına ve çevre temizliğine uygun olarak, vekalet yoluyla kestirmelerine yardımcı olunması, kurban satılacak veya kesilecek yerlerin belirlenmesi, kesim yapacak kişilerin eğitilmesi konusunda Şanlıurfa Müftülüğü'nde toplantı yapıldı.

Şanlıurfa Müftülüğü'nde gerçekleşen toplantıya Şanlıurfa Belediye Başkanı yardımcısı Mustafa Aydın, İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu, Gıda ve Çevre Kontrol Şube Müdürü Hanefi Karakılıç, Tarım İl Müdürlüğü Veteriner Hekimi Kazım Yüksekkaya, Çevre Yönetim Şube Müdürü İsa Güneş katıldı. Yapılan toplantı da denetimlerle ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı yardımcısı Mustafa Aydın bu yıl 13 tane kesim yerinin belirlendiği söyledi. Aydın, "Geçen yıllarda olan sokak manzaralarıyla karşılaşmak

istemiyoruz. Bu yıl denetimler daha da artırıldı. Caddelerde ve sokaklarda kesim yapılmasına izin verilmeyecek. Belediyemiz tarafından kurbanlıkların kesilmesi için 13 tane kesim yeri tahsis ettik. Ayrıca evlerinin bahçelerinde kesim yapacak vatandaşlarımız için de hijyen olması açısından çöp torbaları dağıtacağız" dedi.

ŞANLIURFA'DA KURBAN HİZMETLERİ KOMİSYONU TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2010 Salı 17:16:05
Güncelleme :19 Ekim 2010 Salı 19:57:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?