30
Nisan
2024
Salı
ŞANLIURFA

'Kurban' kazası

Şanlıurfa’da, kaza ve belalardan korunmak için kurban kesmeye giden vatandaşın park ettiği otomobilinin üzerine çimento yüklü TIR devrildi.

Edinilen bilgiye göre, kaza Şanlıurfa-Gaziantep karayolu Akabe mevkiinde meydana geldi. Zeki Sağıroğlu isimli vatandaş, kaza ve belalardan korunmak için 63 PF 923 plakalı otomobilini Akabe mevkiinde yol kenarın park ederek kurban kesmeye gitti.

Bu arada, Gaziantep istikametinden Irak’a çimento taşıyan Serkan Iztık yönetimindeki 47 KE 879 plakalı TIR, Akabe mevkiindeki tepeden aşağı inerken freni patladı. TIR şoförü, olası bir faciayı önlemek için aracını yolun solundaki tepeye doğru sürdü. Çimento yüklü TIR daha sonra park halindeki Zeki Sağıroğlu’na ait otomobilin üzerine devrildi.

Kazada yaralan TIR şoförü Serkan Iztık, Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sırasında otomobilin içinde bulunmayan, kaza ve belalardan korunmak için kurban kesmeye giden otomobil şoförü Zeki Sağıroğlu, "Kaza ve belalardan korunmak için bir koç almıştım. Koçu yeni kestik, daha temizlerken bir ses duyduk. Dışarı çıktığımda bir TIR’ın aracımın üzerinde olduğunu gördüm. Kimsenin burnu kanamadı ya şükürler olsun" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2005 Pazar 16:24:20
Güncelleme :28 Haziran 2005 Salı 12:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?