5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Kuyumcuyu bıçaklayıp kaçtılar

Şanlıurfa'da hırsızlık yapmak için kuyumcu dükkanına giren 2 kişi, işyeri sahibini bıçakla yaraladıktan sonra kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saat 07.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi 2. Sokak'ta meydana geldi. Musa Kazım K., (27) sabah kendisine ait kuyumcu dükkanını açtıktan bir süre sonra kimliği belirsiz 2 kişi dükkana girdi. Musa Kazım K., altınları isteyen soygunculara direnince aralarında boğuşma çıktı. Çıkan boğuşmada soygunculardan biri işyeri sahibini boynundan ve karnından bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleriyle kuyumcu kanlar içersinde yere yığılırken, 2 soyguncu olay yerinden kaçtı. Musa Kazım K., çevredekilerin yardımıyla Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, soyguncuların kuyumcu dükkanından altın almadan kaçtıklarını belirledi.

Bu arada kuyumcu dükkanında güvenlik kamerasının bulunmadığı öğrenildi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası bulunmayan iş yeri sahiplerini uyararak dükkanlarına bir an önce güvenlik kamerası taktırmaları konusunda uyarıda bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2007 Pazartesi 15:36:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan sezer IP: 85.110.156.xxx Tarih : 10.08.2007 18:38:28
hata 1 sabahın 7,30 da daha sanayı işyerlerı açılıyor senın işyerın şehır merkezı neden bu kadar erkencısınız kı hata 2 güvenlık kamerasının olmaması buyuk kayıba mal olabılır emnıyet uyardı vatandaş da duyarlı olsun lutfen kardeşimize gecmiş olsun dilegiyle ...