5
Mayıs
2024
Pazar
ŞANLIURFA

Liseli kıza iğrenç tuzak

ŞANLIURFA’NIN Viranşehir ilçesinde iddiaya göre lise 3. sınıf öğrencisi T.Ö. (17), aynı sınıftaki kız arkadaşı E.K. (16)’yı evine götürdü.

Gençlerin sınıf arkadaşları F.T. (17) ve J.G. (17) de daha önceden eve gidip, ellerinde kameralı cep telefonuyla elbise dolabına saklandı

T.Ö. ve E.K. cinsel ilişkiye girerken, dolaba saklanan ardaşları da onları cep telefonuyla görüntüledi. Liseli 3 genç, görüntüleri internet sitelerine koydu, bazı arkadaşlarının da cep telefonlarına kopyaladı. E.K.’nin cinsel içerikli görüntülerinin elden ele dolaştığı duyumlarının ardından, okul yönetiminin yaptığı şikâyet üzerine polis 3 öğrenciyi gözaltına aldı. Öğrenciler mahkemece tutuklandı. Sanıklar hakkında 18’er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. E.K. töre cinayetine kurban gitme ihtimali göz önünde bulundurularak devlet koruması altına alındı. E.K.’nın babası H.K., utancından sokağa çıkamadığını belirterek, “Kızımın, kendisini tuzağa düşüren T.Ö. ile evlenmesini ve namusumuzun temizlenmesini istiyorum” dedi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 09:37:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?