4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞANLIURFA

Lösemili çocuklar moral buldu

ŞANLIURFA BELEDİYESİNDEN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA İFTAR YEMEĞİ

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Şanlıurfa Belediyesi'nin ev sahipliğinde lösemili çocuklar ve ailelerine yönelik iftar yemeği verdi.

Şehitlik Çamlık'ta düzenlenen etkinlikte LÖSEV yetkilileri, Şanlıurfa'daki hasta çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. İftar yemeğine Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Sosyal Hizmetler Sorumlusu Nilay Ermiş, Şanlıurfa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kapaklı, Sosyal Yardım Müdürü İbrahim Akbaş ile hasta yakınları katıldı. Vakfın Sosyal Hizmetler Sorumlusu Nilay Ermiş, kentteki hasta ve yakınlarının ilgi gösterdiği iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, Türkiye'de kendilerinde kaydı bulunan 7 bin civarında lösemi hastası bulunduğunu belirterek, Şanlıurfa'daki kayıtlı hasta sayısının ise 80 olduğunu bildirdi.

Vakıf olarak yer yıl lösemili hastalarla sık sık bir araya gelmeye çalıştıklarını ifade eden Ermiş, hastalığın tedavisinde hasta moralinin etkisinin büyük olduğunu da vurgulayarak, motivasyon desteğine ihtiyacı olduğunu kaydetti. Lösemi hastalarına özel temizlik malzemeleri ve gıda maddelerinden oluşan yardım paketinin dağıtıldığı etkinlikte, katkılarından dolayı

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya bir şükran plaketi takdim edildi. Plaketi Başkan Fakıbaba adına Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kapaklı aldı.

ŞANLIURFA BELEDİYESİNDEN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA İFTAR YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 12:28:05
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 17:36:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?